2 august 2016-KB3176929 (versiune de sistem de operare 14393.10)
Applies To
Windows 10, version 1607, all editionsData lansării:
02.08.2016
Versiune:
versiune de sistem de operare 14393.10
Această actualizare include îmbunătățiri de calitate. În această actualizare nu au fost introduse noi caracteristici ale sistemului de operare. Printre modificările cheie se numără:
-
Fiabilitate îmbunătățită a activităților de fundal și a extensiilor pentru Microsoft Edge.
-
Am tratat problema legată de licențiere care împiedica activarea aplicațiilor.
-
Am tratat problema care împiedica modificarea orientării afișării după atașarea unui suport de andocare de tastatură.
-
Am tratat problema cu scanările de actualizări programate care sunt amânate în timpul stării de veghe conectate.
-
Am tratat problema care uneori împiedica aplicațiile XAML să primească intrări de la tastatură.
-
Am tratat problema legată de înregistrarea evenimentelor în jurnal, care crea alocări virtuale foarte mari.
-
Am tratat problemele care generau un consum ridicat al bateriei atunci când un dispozitiv Windows 10 Mobile era în repaus sau ecranul acestuia era dezactivat.
-
Am tratat probleme suplimentare legate de compatibilitatea cu Cortana, Microsoft Query și Microsoft Excel și de Editorul metodă de intrare pentru coreeană (IME).
Pentru o listă completă a fișierelor afectate, consultați KB3176929.